6942813577 Χανιά Κρήτη makis1709@gmail.com
hero image
 
 
 
     
     
  ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ
Ηλεκτρολογικές Εφαρμογές Χανιά Κρήτη


Με πάνω από 10 χρόνια δραστηριότητας στις ηλεκτρολογικές εφαρμογές και έχοντας φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων, η εταιρεία, έχει αποκτήσει την απαραίτητη τεχνική γνώση και εμπειρία για να ανταποκριθεί σε κάθε πρόκληση που σχετίζεται με τον κλάδο.

Διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό, καθώς και μια έμπειρη ομάδα, η εταιρεία, παρέχει άμεση και σωστή εξυπηρέτηση σε ιδιώτες και επαγγελματίες στα Χανιά και γενικά σε όλο το νομό.
 
     
    6942813577  
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ
& ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ
 
  αναλαμβάνει ηλεκτρολογικές εφαρμογές όπως ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, μελέτες φωτισμού και οποιαδήποτε άλλη ηλεκτρολογική εργασία επιθυμείτε, από την πιο απλή έως την πιο σύνθετη και δύσκολη.

Ακόμα, αναλαμβάνει ηλεκτρολογικές ανακαινίσεις και βλάβες παρέχοντας 24ωρη εξυπηρέτηση, αυτοματισμούς, δίκτυα H/Y - δομημένη καλωδίωση, φωτοβολταϊκά συστήματα, συστήματα ασφαλείας και οποιαδήποτε άλλη ηλεκτρολογική εργασία επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Έχοντας ως κύριο μέλημα την άρτια εξυπηρέτηση κάθε πελάτη, η εταιρεία, παρέχει πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, διασφαλίζοντας και τη μετέπειτα καλή λειτουργία των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων κάθε χώρου.
 
     
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

είναι αφενός η άριστη και άμεση εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και αφετέρου η διαρκής επιμόρφωσή του προσωπικού της προκειμένου να μπορεί να ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε μελλοντική σας ανάγκη.
 
     
     
 
Η ΣΥΝΕΧΗΣ

ενημέρωση και εξειδίκευσή του προσωπικού σε θέματα νέων τεχνολογιών, της δίνουν την ευχέρεια σχεδιασμού αξιόπιστων λύσεων και τη δυνατότητα δημιουργίας εγκαταστάσεων υψηλών προδιαγραφών καλύπτοντας όλο το φάσμα των ηλεκτρολογικών εφαρμογών.
 
     
     
 
 
 
     
     
     
     
     
  Εάν λοιπόν χρειάζεστε έναν έμπειρο ηλεκτρολόγος, 
δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε με την εταιρεία “ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ” και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση, όπου και αν βρίσκεστε στα Χανιά και σε όλο το νομό.
 
     
    6942813577  
     
     
     
     
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ