6942813577 Χανιά Κρήτη makis1709@gmail.com
hero image
 
 
 
     
     
  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ | Ηλεκτρολογικές Εφαρμογές Χανιά Κρήτη


Ο ηλεκτρονικός και ή έμπειρη ομάδα της εταιρείας, είναι καθημερινά κοντά σας, παρέχοντας προσαρμοσμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας και προωθούν την απόδοση και την ασφάλεια.

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία τους στις ηλεκτρολογικές εφαρμογές, μπορούν να ανταποκριθούν ακόμα και στα πιο μεγάλα έργα αλλά και ανταπεξέλθουν με τις καλύτερες λύσεις ακόμα και στις πιο δύσκολες ηλεκτρολογικές βλάβες που μπορεί να αντιμετωπίζετε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.
 
     
    6942813577  
     
   
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ
ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
 
  Οι ηλεκτρολογικές εφαρμογές αναφέρονται σε όλες τις τεχνικές και τεχνολογικές εφαρμογές που σχετίζονται με τον χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας. Αυτές οι εφαρμογές καλύπτουν μια ευρεία γκάμα τομέων και δραστηριοτήτων και επηρεάζουν σημαντικά την καθημερινή μας ζωή και την βιομηχανία. Μερικές από τις εργασίες που αναλαμβάνουμε είναι:  
     
 
 

Ηλεκτρολογικές
Εγκαταστάσεις

Σχεδίαση, κατασκευή και συντήρηση ηλεκτρικών εγκαταστάσεων σε οικίες, επιχειρήσεις και βιομηχανίες.
 
 

Έκδοση Σχεδίων
ΔΕΗ-ΔΕΔΔΗΕ

Έλεγχος και πιστοποίηση ηλεκτρολογικής εγκατάστασης βάσει προτύπου ΕΛΟΤ 60364.
 
 

Φωτισμός

Μελέτη, σχεδίαση και εγκατάσταση φωτισμού εσωτερικών και εξωτερικών χώρων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους.
 
 

Ηλεκτρολογικούς
Πίνακες

Πραγματοποιεί αλλαγές και αντικαταστάσεις ηλεκτρολογικών πινάκων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρου.
 
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
Ηλεκτρολογικές Ανακαινίσεις & Βλάβες
Ο ηλεκτρονικός - ηλεκτρολόγος Τ.Ε. αναλαμβάνει την ανακαίνιση ηλεκτρικών εγκαταστάσεων και την επισκευή βλαβών με ακρίβεια και επαγγελματικότητα, παρέχοντας 24ωρη εξυπηρέτηση σε σοβαρές βλάβες.
 
     
     
 
Αυτοματισμοί - Έξυπνα Σπίτια
Ειδικεύεται στον τομέα των αυτοματισμών και των έξυπνων σπιτιών, δημιουργώντας συστήματα που εξοικονομούν ενέργεια, αυξάνουν την ασφάλεια και κάνουν την καθημερινότητά σας πιο εύκολη.
 
     
     
 
Δίκτυα Υπολογιστών - Δομημένη Καλωδίωση
Παρέχει υπηρεσίες δικτύωσης και σύνδεσης σε δίκτυα υπολογιστών, ενώ ειδικεύεται στη δομημένη καλωδίωση, δημιουργώντας οργανωμένες και αποτελεσματικές λύσεις για τις ηλεκτρικές σας ανάγκες.
 
     
     
 
Συστήματα Ασφαλείας
Αναλαμβάνει την τοποθέτηση συστημάτων ασφαλείας όπως κάμερες, συναγερμούς, συστήματα πυρασφάλειας κ.α. σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στα Χανιά και σε όλο το νομό.
 
     
     
 
 
 
 
     
     
     
     
     
  Είναι πάντα στην διάθεσή σας
και έτοιμη να ακούσει τις ανάγκες σας, να μελετήσει το χώρο σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις για τα ηλεκτρολογικά του κτιρίου σας.
 
     
    6942813577  
     
     
     
     
 
 
 
 
 
     
     
  ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ
ΑΜΕΣΑ

στις ανάγκες κάθε έργου, παρέχοντας εξειδικευμένες λύσεις για ηλεκτρολογικές εργασίες και εφαρμογές, κάθε κλίμακας.

Όλες οι ηλεκτρολογικές εργασίες που πραγματοποιεί υλοποιούνται βάση νομοθεσίας, με απόλυτη ασφάλεια και προσοχή ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια. Φροντίζει δε να τηρεί πιστά το χρονοδιάγραμμα που έχετε ορίσει από κοινού εξ’ αρχής, χωρίς αυτό να επηρεάζει την άριστη ποιότητα του τελικού αποτελέσματος.

Εάν λοιπόν χρειάζεστε έναν έμπειρο ηλεκτρολόγος, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε με την εταιρεία "ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ" και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση, όπου και αν βρίσκεστε στα Χανιά και σε όλο το νομό.
 
     
    6942813577  
     
   
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ